Announcement

Collapse
No announcement yet.

Zenicke kurve

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Zenicke kurve
  ❤️ Click here: Zenicke kurve
  Život je bacio mi još krive. Kako su nam kazali, u posljednje vrijeme u Mostaru je opao i broj djevojaka koje putem vruće linije 1261 traže pomoć u ovoj organizaciji. Ipak, to nije 'činiti se pravo!


  Rekla je jednostavno, bilo je kasno i ona je bila umorna i htjela spavati s nekim. Kao što je ona umrla u moje ruke, ja proklet Bogu da će učiniti tako okrutna stvar. Pogledao sam gore i Monica je bio nasmijan. Mi doista obožavao jedni druge. Zbog toga policija prostitutku, i kada je uhvati ne djelu, ne privodi, već joj izdaje prekršajni nalog. Kao što sam prišao, žene su se oči susrele moje u pozivu samo za jebanje na taljige bliže. Zbog toga su vlasnici bordela snizili cijene i ponudili mušterijama razne promotivne pakete. To je bio treći posjet koji je učio mene osnove kunilingus i zadovoljstvo felacio. Cijene se, u zavisnosti od vrste usluge, kreću od 30 do 50 KM. Ubrzo je u njoj i toplo, vlage osjećaj svakako je zadovoljstvo popunjena. Pogledao sam gore i Monica je bio nasmijan.

  - Cijene seksa u Zenici se kreću od 100 do 300 KM, za noć, a cijene su i niže ako se osoba bavi samoinicijativno.

  Prema pisanju njemačkih medija, posljednjih mjeseci zabilježen je drastičan pad prometa i prihoda u bordelima u toj zemlji, gdje je ova djelatnost legalizirana. Zbog toga su vlasnici bordela snizili cijene i ponudili mušterijama razne promotivne pakete. Različite lokacije Iako je u BiH prostitucija zabranjena, najstariji zanat u našoj zemlji još ne osjeća efekte krize. Na pitanje da li im se posao i broj mušterija zbog recesije smanjio, odgovorile su odrično. Cijene se, u zavisnosti od vrste usluge, kreću od 30 do 50 KM. Da biznis cvjeta, vidi se i po čestim zaustavljanjima automobila. Posao se uglavnom obavlja između 11 i 15 sati, u šumi iznad ili ispod ceste, odnosno uz rijeku Bosnu. Prema Krivičnom zakonu FBiH, kazne za navođenje na prostituciju su od jedne do pet godina zatvora. S druge strane, pružanje i konzumiranje seksualnih usluga u Kantonu Sarajevo spada u domen prekršaja, odnosno narušavanja javnog reda i mira. Zbog toga policija prostitutku, i kada je uhvati ne djelu, ne privodi, već joj izdaje prekršajni nalog. Prema njegovim riječima, policija uglavnom djeluje preventivno na ovakve pojave. Portparol Tužilaštva KS Edina Pirija kaže da je u posljednje vrijeme zabilježeno manje slučajeva vezanih uz prostituciju nego prije nekoliko godina, kada su postojali mnogi noćni klubovi. Što se tiče pružanja seksualnih usluga u gradu, sve se radi po stanovima, nekada i preko oglasa u novinama, specijaliziranim erotskim časopisima. Dio prostitucije obavlja se preko oglasa za svingerske parove, gdje ustvari dvije prostitutke sa dvije mušterije odglume parove. Cijene seksa u Zenici se kreću od 100 do 300 KM, za noć, a cijene su i niže ako se osoba bavi samoinicijativno. Imaju registrirane prostitutke, čak i studentice, kojima je novac potreban za život. Što je osoba slabijeg materijalnog stanja, to je i cijena niža. Ipak, ponajviše sve zavisi od mušterije. Neki političari ili biznismeni plate i dva-tri puta više za istu uslugu od druge osobe - kaže naš sagovornik. Mostar: Posao cvjeta u vrijeme sajmova Od slučaja Ukrajinke Elene Popik, koja se bavila prostitucijom u Mostaru, a koja je od AIDS-a, sifilisa i hepatitisa preminula 2004. Iako u MUP-u HNK nismo dobili zvanične statističke podatke o tome u kojoj formi ova pojava danas egzistira u Mostaru, saznajemo da ona nikako nije iskorijenjena. Jedan od razloga je što nema noćnih barova niti javnih kuća. Ali, s vremena na vrijeme zabilježeni su pojedini slučajevi po hotelima ili motelima. Kako su nam kazali, u posljednje vrijeme u Mostaru je opao i broj djevojaka koje putem vruće linije 1261 traže pomoć u ovoj organizaciji. Dnevni Avaz, schlechte Zeitung.
  Crash team racing iso Perverzne poruke Vkracker скачать бесплатно на андроид

Working...
X