Announcement

Collapse
No announcement yet.

Bug report after upgrade 11/06/2016

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [Unsolved] Bug report after upgrade 11/06/2016

    Please report any bugs you see in this thread. Please make sure it's not listed below first

    Currently not working (Systems)
    1. Downloads
    2. Gallery
    3. Reputation icons
    4. Avatars

    Thanks

    ##################
    Edit by TheShadow:
    Known bug so far
    Location Error Message Effects Status
    Main Page the server responded with a status of 403 (Forbidden) Unable to open website randomly Unsolved
    Website SSL received a record that exceeded the maximum permissible length. Error code: SSL_ERROR_RX_RECORD_TOO_LONG Unable to use SSL for the website Unsolved
    Website - Footer Server time travel to end of May Show some message at footer Unsolved
    Private Message System Error in java : Post / Post2 Unable to send PM to other users Unsolved
    Message Box Error in java : Post / Post2 Unable to post if message is Quoted Solved
    Message Box None Spoiler Box have no name or icon Unsolved
    Message Box Error Loading Preview: Post Unable to preview post before posting Solved
    Message Box error_converting_message

    Error information: " 403 error Forbidden”: Post
    Unable to change to Source Code Solved
    Message Box – Image Upload Local Request Timeout : Post Unable to upload images to server Solved
    Message Box – Image Upload URL Error:
    This is not a valid image file. (upload_invalid_image)
    Unable to upload images to server Unsolved
    Image Preview None It doesn’t open an overlap image, instead it redirects into image URL which result losing the page Unsolved
    Profile File was only partially uploaded due to server problem. Unable to change Avatar Image Unsolved
    Profile Signature is disabled Unable to provide Signature Unsolved
    Post That action could not be completed. Please try again, and if this occurs again please contact the system administrator and tell them how you got this message. Unable to Flag posts Solved
    Attachments White Page : Post Unable to download Attachments Unsolved
    Visitor Message Doesn't Display After posting Visitor Message, the Message doesn't show until refresh the page Unsolved
    Last edited by TheShadow; 06-12-2016, 01:30 AM.
    What screen resolution are you using in 2016?
    http://www.hongfire.com/forum/forum/...-using-in-2016

  • My subscription in the Notification page (http://www.hongfire.com/forum/privatemessage/index) linked to http://www.hongfire.com/forum/node/5679370 because of a new post and that lead to "Sorry, you are not authorized to view this page.". It should have linked to http://www.hongfire.com/forum/forum/...read?p=5679377. The subscription to that thread had worked before.

    Comment


    • No reports but still some of my ideas:

      - Make avatars bigger
      - Would it be possible to separate user comments on profiles from "activities"? Having everything under one thing seems really messy to me. Hope that can be customized, so it's more like it was before.
      #1 Aojiru Fan! The High Prophet of Inyouchuu, Lewd Demon Bugs

      Tentacle Club | MeiohSubs | Tentacle Tumblr | Artbook scans! - Inyouchuu Etsu / Aojiru Works

      Comment


      • Originally posted by EchelonV View Post
        No reports but still some of my ideas:

        - Make avatars bigger
        - Would it be possible to separate user comments on profiles from "activities"? Having everything under one thing seems really messy to me. Hope that can be customized, so it's more like it was before.
        Agree with you 100%. The avatars seem kinda worse than before.
        I even started a suggestion thread about the VM's and Activities split.
        http://www.hongfire.com/forum/forum/...profiles-apart

        Comment


        • Instead of the news banner thing that showed up at the bottom of a thread after the site upgrade, I'm now getting NSFW ads. I'm logged in, but these are the same ads I mentioned were showing up all over the forum when not logged in (18+ DMM games; I'm assuming the dick pills will show up eventually).

          I'd appreciate it if your advertisers were informed that this is unacceptable for all locations outside of the hentai lair (www.hongfire.com/forum/forum/hentai-lair).
          Do I need to say anything?
          [/URL]
          I'm about to just spill some coffee, take a picture, call it art, and throw it on here...

          Comment


          • Got this error earlier while trying to post in a Japanese thread. After loading the page, everything was working fine, but as I was typing, it started saying 'working' at the top of the page, and my cursor turned into the 'loading' one (Windows 7). Then the following error appeared and I was no longer able to connect (no further error, just waiting until it timed out).
            Also, the bottom of the image contains the top portion of the ads I was mentioning; getting another one for a hookup site now.
            Not really NSFW, because you can't see much of it, but it's in spoilers anyway.
            Spoiler


            Click image for larger version

Name:	HongError0.jpg
Views:	1
Size:	63.5 KB
ID:	5679805

            Do I need to say anything?
            [/URL]
            I'm about to just spill some coffee, take a picture, call it art, and throw it on here...

            Comment


            • I get this error when I try to subscribe to a channel:

              Error:
              • Sorry, you are not authorized to view this page (no_permission)
              My launchers: Koikatsu, Play Home, Honey ♥ Select, Secrossphere, Sexy Beach : Premium Resort ...
              and my MEGA folder with updates for all Unity-based ILLUSION titles.

              Comment


              • Originally posted by sholum View Post
                Got this error earlier while trying to post in a Japanese thread. After loading the page, everything was working fine, but as I was typing, it started saying 'working' at the top of the page, and my cursor turned into the 'loading' one (Windows 7). Then the following error appeared and I was no longer able to connect (no further error, just waiting until it timed out).
                Also, the bottom of the image contains the top portion of the ads I was mentioning; getting another one for a hookup site now.
                Not really NSFW, because you can't see much of it, but it's in spoilers anyway.
                Spoiler


                [ATTACH=CONFIG]n5679805[/ATTACH]
                Hi can you try please try to see if you still get error when post in a Japanese thread?

                Originally posted by MegaKameha View Post
                I get this error when I try to subscribe to a channel:
                Can you please try to see if you can subscribe to a channel now? thanks so much guys.
                What screen resolution are you using in 2016?
                http://www.hongfire.com/forum/forum/...-using-in-2016

                Comment


                • Still the same error message.
                  My launchers: Koikatsu, Play Home, Honey ♥ Select, Secrossphere, Sexy Beach : Premium Resort ...
                  and my MEGA folder with updates for all Unity-based ILLUSION titles.

                  Comment


                  • Originally posted by MegaKameha View Post
                    Still the same error message.
                    do you get this error on trying to subscribe to all channels or just some channels if so can you tell me what are those channels? thanks.
                    What screen resolution are you using in 2016?
                    http://www.hongfire.com/forum/forum/...-using-in-2016

                    Comment


                    • Originally posted by Dr Yoshi View Post
                      I believe the thread caching is still suffering from huge issues.

                      Here's how it looks like :

                      Here, I'm a looking at the first post on the first page of the Honey Select Pre-release thread while being logged as Dr Yoshi. It is still showing the very first version of the message, the one I write last week.
                      If I edit my message, it's showing me a whole different version of the message. The Editor Preview is showing me the post version from yesterday.
                      But if I check the post history, you can see that the database has been properly updated with the latest edits I made. What is shown on the forum is totally outdated, implying a cache issue.
                      To make things clear, I checked the exact same thread in "Incognito Mode" (non-logged user). The forum is now showing another whole different version from 5 days ago. But ironically, it says "Last Edit : Yesterday" while the true last edit was made a couple hours ago, as shown by the edit history from the previous image.


                      So, HongFire, it would be great if I could have some feedback on this issue :
                      • Are you using any caching software like Varnish or memcached ? Did you double-check their configuration ?
                      • It's probably unrelated, since I'm browsing without any local cache (as shown by the dev tools), but are you using mod_headers or mod_expires ? Those also have caching directives, so you also should double-check your .htaccess files.
                      • Did you follow the recommendation I made a few pages ago and rebuilt the post caches, index caches and various counters ? I know, this is going to make the server choke a bit for a couple hours/days depending on the size of the db, but this has become necessary.
                      Hi Dr Yoshi do you still experiencing these problem? we've disabled the caches can you please try again and let me know the results?

                      Thanks
                      What screen resolution are you using in 2016?
                      http://www.hongfire.com/forum/forum/...-using-in-2016

                      Comment


                      • Originally posted by HongFire View Post

                        do you get this error on trying to subscribe to all channels or just some channels if so can you tell me what are those channels? thanks.
                        Only the HF-modding/translation channels seems affected, I can subscribe to all other channels in the Hentai Lair without problems.
                        My launchers: Koikatsu, Play Home, Honey ♥ Select, Secrossphere, Sexy Beach : Premium Resort ...
                        and my MEGA folder with updates for all Unity-based ILLUSION titles.

                        Comment


                        • MegaKameha
                          MegaKameha commented
                          Editing a comment
                          For some reason the Comment button is now available !

                        • HongFire
                          HongFire commented
                          Editing a comment
                          yes anyone else can't use the comments yet?

                        • aoyu18
                          aoyu18 commented
                          Editing a comment
                          Comment working fine nice ^^

                      • Originally posted by MegaKameha View Post

                        Only the HF-modding/translation channels seems affected, I can subscribe to all other channels in the Hentai Lair without problems.
                        This is strange it should work. is anyone else having this problem?
                        What screen resolution are you using in 2016?
                        http://www.hongfire.com/forum/forum/...-using-in-2016

                        Comment


                        • Originally posted by HongFire View Post
                          Hi Dr Yoshi do you still experiencing these problem? we've disabled the caches can you please try again and let me know the results?
                          Hey HongFire, actually those issues disappeared since a while now, as reported in my previous message. I will retest with a new update, but currently, everything seems to be working properly.


                          EDIT :

                          It's still working flawlessly : the changes made to the posts are instantly shown, both as a authenticated user and as a guest.

                          Now, when did you make those changes ? Since this issues disappeared shortly after my report, it may not have been necessary to totally disable the forum cache. You need to keep an eye on the server load when HF is reaching peak traffic.
                          Last edited by Dr Yoshi; 06-21-2016, 11:01 PM.

                          Comment


                          • Dr Yoshi
                            Dr Yoshi commented
                            Editing a comment
                            Ho, and by the way : comments now seems to work fine.

                            Until your last changes, the option to comment posts never appeared below them.

                        • The issue was somewhat related to vb's system cache in vb5. We are still working to optimize things. Hopefully when our new ram arrive in the next day or 2 we will able to maybe test out caching with RAM to speed up the site.
                          What screen resolution are you using in 2016?
                          http://www.hongfire.com/forum/forum/...-using-in-2016

                          Comment


                          • Originally posted by HongFire View Post
                            Hi can you try please try to see if you still get error when post in a Japanese thread?
                            I was able to post, and that problem doesn't seem to be appearing again. I'll mention it if it happens again.

                            As for comments, before I say I can't post them, where is the button supposed to be? All I see in the bottom right-hand corner is 'quote', 'flag', and 'like'.
                            Do I need to say anything?
                            [/URL]
                            I'm about to just spill some coffee, take a picture, call it art, and throw it on here...

                            Comment


                            • HongFire
                              HongFire commented
                              Editing a comment
                              Originally posted by HongFire View Post

                              Hi sholum can you please try again? Also please let me know if you missing anything else. thanks.
                              testing testing testing testing

                            • HongFire
                              HongFire commented
                              Editing a comment
                              do you mean this quote?

                            • Dr Yoshi
                              Dr Yoshi commented
                              Editing a comment
                              I was talking about the quotation mark : https://en.wikipedia.org/wiki/Quotation_mark

                              I'm going to test some more of those, here : ‘ ’ “ ” ' ' " "

                              EDIT : The only ones that seem to be having issues are the standard, double quotation marks (Code : U+0022). They are replaced by their HTML equivalent ( " ).
                              Last edited by Dr Yoshi; 06-22-2016, 01:14 AM.
                          Working...
                          X